Снимка: БулфотоЗдравният министър потвърди и в Народното събрание това, което каза

...
Снимка: БулфотоЗдравният министър потвърди и в Народното събрание това, което каза
Коментари Харесай

Здравният министър: Ваксините срещу ковид ще са безплатни и доброволни

Снимка: Булфото

Здравният министър удостовери и в Народното събрание това, което сподели за ваксините против коронавирус преди дни. Думите на проф. Костадин Ангелов със сигурност ще се харесат на българите.

Ваксините против COVID-19 ще бъдат безвъзмездни и доброволни за всички български жители, удостовери още веднъж проф. Костадин Ангелов пред депутатите.

Той взе участие в петъчния парламентарен надзор и отговоря на депутатски въпроси по отношение на обезпечаването на ваксини в изискванията на пандемия с COVID-19, командироването на лекари, тяхната правна отбрана и професионална застраховка на лечебните заведение.

За българското държавно управление е извънредно значимо, тогава, когато бъдат регистрирани имунизациите в Европейската организация по медикаментите, всички типове ваксини, които държавното управление ще утвърди по линията на Европейската комисия, ще се ползват на територията на България гратис и непринудено за всички български жители, заяви Ангелов.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР